جوانه ای که می تواند به خوبی جایگزین گوشت شود:یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی جوانه را در تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر موثر دانست.جوانه لوبیا حاوی ویتامین‌های A، B، C، E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، پروتئین، کلسیم، منیزیم، منگنز، آهن، روی (زینک)، فیبر، اسیدفولیک و … است.جوانه لوبیا به علت دارا بودن پروتئین بالا می‌تواند به عنوان جایگزین گوشت در برنامه غذایی قرار بگیرد.         

   تحقیقات نشان می دهد افرادی که میوه های شیرین بیشتر مصرف می کنند شادتر از دیگران اند و کمتر دچار افسردگی می شوند

جوانه ,جوانه لوبیا ,جایگزین گوشت منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بهین گستران امید رهام ژنرال اســـــــکا فروش تعمیر و ارتقای فلزیاب دبیرستان نمونه شبانه روزی محمدرضا کاظمی دانلود سرا پسرک گرافیست rostamilawyer بهترین مطالب روز